BRZI POZIV ZA RADIO STANICE MOTOROLA DP4000 SERIJA

Brand:  
MOTOROLA

Kožna futrola sa providnim prozorom tastature i ekranom. Opremljen sa dvije kopče za ugradnju remena za rame. Lagan i izdržljiv slučaj sa zatvaračem iznad. Opremljen je Klick Fast sistemom. Pored FAST CALL adaptera za radio stanicu, potreban vam je adapter.

 • BRZI POZIV ZA RADIO STANICE MOTOROLA DP4000 SERIJA

  Request a Call Back

  •  Ask a Question

   BRZI POZIV ZA RADIO STANICE MOTOROLA DP4000 SERIJA

   Ask a Question

     ... people are viewing this right now

     Share

   Opis

   Visokokvalitetno kućište za radio stanice serije Motorola DP4000 izrađene od meke kože, koje pruža zaštitu od vremenskih uslova i produžava vek trajanja i radio stanica i baterija. Kao i svi KLICK FAST proizvodi, kućište radio stanice opremljeno je pričvršćivanjem pojasa različitih širina od 32, 38 i 50 mm. Kućište se može pričvrstiti i na sve ostale FAST DIAL priloge, a za nošenje preko ramena nudimo i remen za rame.

   Sistem Klick Fast postavlja nove standarde za nošenje prenosivih radio stanica i druge opreme. Klick Fast nudi korisnicima nekoliko različitih opcija uređaja.

   Tanka, ali trajna veza je srce klicka brzo; Možemo ga dodati bilo kojoj od naših jedinica. Jednostavno gurnite konektor u bilo koju jedinicu za pozivanje na Fast Dock i sigurno ga pričvrstite. Kada se oprema poveže, može se postaviti na bilo koju od sedam pozicija i ostaće na mestu zahvaljujući ugrađenoj Klick Fast Guard. Uklanjanje opreme traje samo nekoliko sekundi; Jednostavno pretvorite kućište u obrnuti položaj i oprema slobodno isklizne.Klick Fast priključci
   Zbog širokog spektra prikolica, Klick

   Fast sistem je tako svestran. Postoje dodaci za sve slučajeve instalacije opreme: svoju opremu možete pričvrstiti na odjeću, na remene, na ormariće, na kontrolne table vozila, čak i na upravljače točkovima! Možete stegnuti, stegnuti, uvijati ili zaglaviti prikolice na mjestu. Bez obzira na to koju vezu koristite, svaka će bezbedno zaključati vašu opremu i omogućiti vam da je premestite na bilo koju od sedam pozicija i pustite je kada je to potrebno.

   Recenzije (0)

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “BRZI POZIV ZA RADIO STANICE MOTOROLA DP4000 SERIJA”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Category:
   Close
   Kategorije
   Close My Cart
   Close Recently Viewed
   Close
   Close
   Categories