BRZI POZIV ZA MOLLE SISTEM

Klick Fast adapter je namenjen za nošenje radio stanice na sistemu krtica, na trakama do širine 70 mm. Pored FAST CALL adaptera za radio stanicu, potreban vam je adapter.

 • BRZI POZIV ZA MOLLE SISTEM

  Request a Call Back

  •  Ask a Question

   BRZI POZIV ZA MOLLE SISTEM

   Ask a Question

     ... people are viewing this right now

     Share

   Opis

   Sistem Klick Fast postavlja nove standarde za nošenje prenosivih radio stanica i druge opreme. Klick Fast nudi korisnicima nekoliko različitih opcija uređaja.

   Tanka, ali trajna veza je srce klicka brzo; Možemo ga dodati bilo kojoj od naših jedinica. Jednostavno gurnite konektor u bilo koju jedinicu za pozivanje na Fast Dock i sigurno ga pričvrstite. Kada se oprema poveže, može se postaviti na bilo koju od sedam pozicija i ostaće na mestu zahvaljujući ugrađenoj Klick Fast Guard. Uklanjanje opreme traje samo nekoliko sekundi; Jednostavno pretvorite kućište u obrnuti položaj i oprema slobodno isklizne.Klick Fast priključci
   Zbog širokog spektra prikolica, Klick

   Fast sistem je tako svestran. Postoje dodaci za sve slučajeve instalacije opreme: svoju opremu možete pričvrstiti na odjeću, na remene, na ormariće, na kontrolne table vozila, čak i na upravljače točkovima! Možete stegnuti, stegnuti, uvijati ili zaglaviti prikolice na mjestu. Bez obzira na to koju vezu koristite, svaka će bezbedno zaključati vašu opremu i omogućiti vam da je premestite na bilo koju od sedam pozicija i pustite je kada je to potrebno.

   Specifications

   Težina 35 g
   Materijal PVC

   Recenzije (0)

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “BRZI POZIV ZA MOLLE SISTEM”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Category:
   Close
   Kategorije
   Close My Cart
   Close Recently Viewed
   Close
   Close
   Categories