BRZI POZIV PRILOG ZA UNIFORME – ŠIVANJE

Klick Fast odjevni dodatak dizajniran je tako da bude mašinski šiven (zahtijeva industrijsku/tešku šivaću mašinu) na uniformama, zaštitnoj odjeći ili bilo kojoj opremi tkanine. To znači da se uređaji mogu koristiti kada je to potrebno za pristupačnost i komfor. Pored FAST CALL adaptera za radio stanicu, potreban vam je adapter.

 • BRZI POZIV PRILOG ZA UNIFORME - ŠIVANJE

  Request a Call Back

  •  Ask a Question

   BRZI POZIV PRILOG ZA UNIFORME - ŠIVANJE

   Ask a Question

     ... people are viewing this right now

     Share

   Opis

   Sistem Klick Fast postavlja nove standarde za nošenje prenosivih radio stanica i druge opreme. Klick Fast nudi korisnicima nekoliko različitih opcija uređaja.

   Tanka, ali trajna veza je srce klicka brzo; Možemo ga dodati bilo kojoj od naših jedinica. Jednostavno gurnite konektor u bilo koju jedinicu za pozivanje na Fast Dock i sigurno ga pričvrstite. Kada se oprema poveže, može se postaviti na bilo koju od sedam pozicija i ostaće na mestu zahvaljujući ugrađenoj Klick Fast Guard. Uklanjanje opreme traje samo nekoliko sekundi; Jednostavno pretvorite kućište u obrnuti položaj i oprema slobodno isklizne.Klick Fast priključci
   Zbog širokog spektra prikolica, Klick

   Fast sistem je tako svestran. Postoje dodaci za sve slučajeve instalacije opreme: svoju opremu možete pričvrstiti na odjeću, na remene, na ormariće, na kontrolne table vozila, čak i na upravljače točkovima! Možete stegnuti, stegnuti, uvijati ili zaglaviti prikolice na mjestu. Bez obzira na to koju vezu koristite, svaka će bezbedno zaključati vašu opremu i omogućiti vam da je premestite na bilo koju od sedam pozicija i pustite je kada je to potrebno.

   Specifications

   Težina 10g
   Materijal PVC

   Recenzije (0)

   Based on 0 reviews

   0.00 Overall
   0%
   0%
   0%
   0%
   0%
   Be the first to review “BRZI POZIV PRILOG ZA UNIFORME – ŠIVANJE”

   Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Category:
   Close
   Kategorije
   Close My Cart
   Close Recently Viewed
   Close
   Close
   Categories