VELIKA GREDA ZA PODIZANJE ZA SPAŠAVANJE ŽIVOTINJA – KOMPLET 2

Podizna greda i specijalni, široki pojasevi za podizanje za podizanje krava, konja i svih drugih životinja slične veličine u hitnim situacijama.

 • VELIKA GREDA ZA PODIZANJE ZA SPAŠAVANJE ŽIVOTINJA - KOMPLET 2

  Request a Call Back

  •  Ask a Question

   VELIKA GREDA ZA PODIZANJE ZA SPAŠAVANJE ŽIVOTINJA - KOMPLET 2

   Ask a Question

     ... people are viewing this right now

     Share

   Opis

   Grad za podizanje s dvije tačke za podizanje, posebno razvijen za operacije spašavanja velikih životinja, koristi se za sigurno i kontrolirano podizanje velikih životinja u hitnim situacijama do težine od 1250 kg. U kombinaciji s pojasom za podizanje, gredu za podizanje karakterizira funkcija brzog otpuštanja i integrirani sigurnosni mehanizam koji omogućava brzo puštanje životinje sa sigurne udaljenosti simultanim otvaranjem dva zasuna putem mehanizma užeta. Oslobađanje se može obaviti kako u normalnim okolnostima, tako iu slučaju nepredviđene nužde, npr. ako životinja pruža žestok otpor.

   Grad se sastoji od pravokutnog čeličnog profila (30 mm x 65 mm) , debljine 2,5 mm i integriranom šipkom za otpuštanje. Ovalni prstenovi ili karabineri mogu se objesiti na dvije tačke podizanja. Mehanizam za zaključavanje je osiguran oprugom. Greda je obješena ovalnim prstenom i dva pojasa za podizanje od 1.000 kg koji vode od ovalnog prstena do tačaka vješanja na svakom kraju grede na testiranom i odobrenom uređaju za podizanje.

   Trake za podizanje su opremljene metalnim ušice u koje su okačeni sigurnosni pojasevi kako bi se spriječilo da se životinja prevrne unazad ili naprijed. Lako rukovanje omogućava brzo postavljanje traka u hitnim slučajevima. Uz pomoć velikih užadi, pojasevi za podizanje se kače na dizalicu za podizanje životinje.

   Obim isporuke:
   – 2 komada pojasa
   – 2 komada sigurnosnih pojaseva
   – 1 komad grede za podizanje


    

   Specifikacije:

   SKU: 2a59e6e1c19e Category:
   Close
   Kategorije
   Close My Cart
   Close Recently Viewed
   Close
   Close
   Categories