NOAQ BOXPOOL BW102 PRIVREMENI UMIVAONIK – 9 M3

NOAQ Boxpool je privremeni umivaonik za skladištenje tečnosti različitih vrsta. Čista voda, kontaminirana voda, voda za vatru, izdubljeni materijal itd. Može se koristiti i za privremeno skladištenje suhe materije poput piljevine, drvne sječke i peleta.- privremeni umivaonik ili skladištenje tekućina- samopričvršćivanje- mala težina- jednostavan za korištenje- bez alata potrebni su – skladištenje efikasno

 • NOAQ BOXPOOL BW102 PRIVREMENI UMIVAONIK - 9 M3

  Request a Call Back

  •  Ask a Question

   NOAQ BOXPOOL BW102 PRIVREMENI UMIVAONIK - 9 M3

   Ask a Question

     ... people are viewing this right now

     Share

   Opis

   Privremeni umivaonik za odlaganje tekućina
   NOAQ Boxpool je privremeni umivaonik za skladištenje tekućina različitih vrsta. Čista voda, zagađena voda, vatrogasna voda, iskopani materijal itd. Također se može koristiti za privremeno
   skladištenje suhe tvari poput piljevine, peleta i iverice.
   NOAQ Boxpool se sastoji od istih komponenti kao i NOAQ Boxwall, naša mobilna barijera od poplava, što znači isto uređaj može se koristiti u dvije sasvim različite svrhe.
   Boxwall dolazi u dva modela, BW52 za dubinu od 50 cm i BW102 za dubine do jednog metra.

   Brzo i jednostavno. za sastavljanje
   Pojedinačne ‘kutije’ se lako spajaju, a puštanjem barijere u zatvorenu figuru stvara se umivaonik. Bazen se zatim prekriva oblogom.

   Fleksibilan oblik i veličina
   Ugaone kutije su 30°, što znači da se 12 komada može koristiti za izgradnju kružnog bazena. Upotreba komponenti BW52 , takav boxpool sadržat će nešto više od 1 m3. Koristeći komponente BW102, umjesto toga će sadržavati 9 m3. Presijecanjem kruga na dva dijela i umetanjem određenog broja ravnih kutija, stvara se izduženi boxpool. U stvari, nema ograničenja – modularnost sistema vam omogućava da kreirate baks kutija veličine i oblika koji želite.
   Postavljen na putu, može se učiniti uskim dovoljno da zauzima samo jednu traku †“ druga traka i dalje može biti otvorena za saobraćaj.

   Tehničke specifikacije:
   – Visina: 100 cm
   – Dužina x širina: 3,6 x 3,6 m
   – Zapremina : 9 m3
   – Ugaoni + ravne kutije: 12 + 0
   – Ukupna težina kutija + obloga: 162 kg
   – Materijal kutija: ABS, PP
   – Materijal obloge: PE 0,18 mm< /p>


    

   Specifikacije:

   SKU: 9ccb0c22c49d Category:
   Close
   Kategorije
   Close My Cart
   Close Recently Viewed
   Close
   Close
   Categories