KLIKNITE FAST SEW ON DOCK

Klick Fast Sew On Dock with Slots je dizajniran da se mašinski šije (zahteva industrijsku/tešku šivaću mašinu) na uniforme, zaštitnu odeću ili bilo koju opremu od tkanine. To znači da se priključne stanice mogu koristiti tamo gdje je potrebno radi pristupačnosti i udobnosti. Osim toga, potreban vam je radio adapter KLICK FAST.

 • KLIKNITE FAST SEW ON DOCK

  Request a Call Back

  •  Ask a Question

   KLIKNITE FAST SEW ON DOCK

   Ask a Question

     ... people are viewing this right now

     Share

   Opis

   Naš sistem Klick Fast postavlja standarde za nošenje radija i druge opreme. Klick Fast daje korisnicima mogućnost gdje i kako da nose svoje uređaje.

   Tanki, izdržljivi konektor je srce Klick Fast sistema; može se dodati u bilo koji naš slučaj. Jednostavno uvlačenje konektora u bilo koji Klick Fast Dock sigurno ga zaključava na mjestu. Jednom usidrena, oprema se može rotirati u bilo koju od sedam pozicija i ostat će na mjestu zahvaljujući ugrađenom pozicioneru sa začepljenjem Klick Fast. Oprema za iskopčavanje traje samo nekoliko sekundi; jednostavno zarotirajte kućište u obrnuti položaj i slobodno klizi.

   Klick Fast Docks
   Širok asortiman Dockova je ono što čini Klick Fast sistem tako izuzetno svestranim. Dock je dostupan za svaku situaciju ugradnje opreme: na odjevnim predmetima, naravno, ali i na pojasevima, u ormarićima, na instrument tabli vozila, čak i na upravljaču bicikla! Priključne stanice se mogu navući navojem, šivati, zaglaviti ili ušrafiti na svoje mjesto, ali koji god priključni priključak da koristite, svaki će sigurno zaključati vašu opremu na mjestu, omogućiti vam da je kliknete na bilo koju od sedam pozicija, a zatim je odmah otpustite kada je potrebno.


    

   Specifikacije:

   Težina 10 g
   Materijal PVC
   SKU: aebf9877e692 Category:
   Close
   Kategorije
   Close My Cart
   Close Recently Viewed
   Close
   Close
   Categories