KLICK FAST RADIO KUĆIŠTE MOTOROLA SERIJE DP4000

Kožna futrola sa prozirnim prozorom za tastaturu i ekran. Opremljen sa dva karabina za pričvršćivanje na ramenu. Lagano i izdržljivo kućište sa zatvaranjem na vrhu. Osim toga, potreban vam je radio adapter KLICK FAST.

 • KLICK FAST RADIO KUĆIŠTE MOTOROLA SERIJE DP4000

  Request a Call Back

  •  Ask a Question

   KLICK FAST RADIO KUĆIŠTE MOTOROLA SERIJE DP4000

   Ask a Question

     ... people are viewing this right now

     Share

   Opis

   Visokokvalitetna futrola za radio serije Motorola DP4000 izrađena od meke kože koja pruža zaštitu od vremenskih prilika i produžava vijek trajanja i radija i baterije. Kao i svi KLICK FAST proizvodi, radio kućište je opremljeno nastavkom za kaiš različitih širina od 32, 38 i 50 mm. Kućište se također može pričvrstiti na sve ostale KLICK FAST priključne stanice. Za nošenje preko ramena nudimo i naramenicu.

   Naš Klick Fast System postavlja standard za nošenje radio uređaja i druge opreme. Klick Fast daje korisnicima mogućnost gdje i kako da nose svoje uređaje.

   Tanki, izdržljivi konektor je srce Klick Fast sistema; može se dodati u bilo koji naš slučaj. Jednostavno uvlačenje konektora u bilo koji Klick Fast Dock sigurno ga zaključava na mjestu. Jednom usidrena, oprema se može rotirati u bilo koju od sedam pozicija i ostat će na mjestu zahvaljujući ugrađenom pozicioneru sa začepljenjem Klick Fast. Oprema za iskopčavanje traje samo nekoliko sekundi; jednostavno zarotirajte kućište u obrnuti položaj i slobodno klizi.

   Klick Fast Docks
   Širok asortiman Dockova je ono što čini Klick Fast sistem tako izuzetno svestranim. Dock je dostupan za svaku situaciju ugradnje opreme: na odjevnim predmetima, naravno, ali i na pojasevima, u ormarićima, na instrument tabli vozila, čak i na upravljaču bicikla! Priključne stanice se mogu navući navojem, šivati, zaglaviti ili ušrafiti na svoje mjesto, ali koji god priključni priključak da koristite, svaki će sigurno zaključati vašu opremu na mjestu, omogućiti vam da je kliknete na bilo koju od sedam pozicija, a zatim je odmah otpustite kada je potrebno.


    

   Specifikacije:

   Dimenzije 63 x 142 x 300 mm
   Težina 68 g
   Materijal Koža / PVC
   SKU: 78afdfdf04a2 Category:
   Close
   Kategorije
   Close My Cart
   Close Recently Viewed
   Close
   Close
   Categories