FEUERWEAR PERNICA PAUL – ACP000005

Brand:  
FEUERWEAR

Apsolutna privlačnost u bilo kojoj predavaonici, učionici ili uredu: Paul je stabilna pernica napravljena od korištenog vatrogasnog crijeva

 • FEUERWEAR PERNICA PAUL - ACP000005

  Request a Call Back

  •  Ask a Question

   FEUERWEAR PERNICA PAUL - ACP000005

   Ask a Question

     ... people are viewing this right now

     Share

   Opis

   Feuerwear predstavlja Paul: stabilnu pernicu napravljenu od korištenog vatrogasnog crijeva. Bilo u školi ili na fakultetu: Paul je prava privlačnost za oči kada ga učenici i studenti koriste kako bi zaštitili svoje olovke, markere i olovke. A za nošenje alata kreativnih pisaca i ilustratora, Paul je također dobar savjet. Male mrlje od mastila nisu problem za Paula, jer gumena unutrašnjost ih sprečava da iscure. Crna gumena strana vatrogasnog crijeva može se lako obrisati vodom.

   Od vatrogasne stanice do vašeg stola
   – Diplomirajte sa stilom
   – Kopanje za labavim olovkama u ladicama stola je stvar prošlosti. Paul je ultralagana pernica napravljena od čvrstog vatrogasnog crijeva. Nekada je opsluživao vatrogasce prevozom vode – u svom drugom životu sada održava red vašeg pribora za pisanje

   Odličan poklon
   – Paul ima unutrašnje i vanjske vrijednosti
   – Tražite vrući poklon? Tada će Paul oduševiti tebe i tvoje prijatelje.
   Sa ovim elegantnim i jedinstvenim proizvodima napravljenim od rabljenog vatrogasnog crijeva dat ćete izjavu o održivosti i moćnom dizajnu.

   Dobro zaokruženo
   Paul pokreće vašu kreativnost
   Vanjski izgled vašeg prostora. Pernica ima jedinstvenu istoriju koju možete vidjeti i osjetiti. Čvrsto vatrogasno crijevo štiti vaše kreativne alate i zatvara se visokokvalitetnim patentnim zatvaračem.
   Paul dolazi s vama u svakoj misiji! Odaberite svoj jedinstveni proizvod sada i dodajte pravi karakter svom poslu, učenju ili školskoj rutini s Paulom.

   Stava u svaki ranac
   – Okrugli mora stati na kvadrat
   – Pernica Paul se uklapa u svaki ranac i uvijek voli upoznati stare prijatelje, na primjer Erica i Elvisa.
   – Paul je idealan dodatak za naše torbe i ruksake. Organizuje vaše radne tokove, dajući vam više vremena da se fokusirate i budete kreativni.

   Sve vam je na dohvat ruke
   – patent zatvarač
   – Veliki pretinac za olovke, olovke, markere, nalivpera, fine linere, markeri, olovke u boji, mali lenjir, gumica, šiljilo, kompas, spajalice i ispravljačke olovke

   Pojedinačne oznake i tragovi upotrebe
   – Uzmite svoj komad vatrogasnog crijeva
   – Svaki Paul je napravljen od korišteno vatrogasno crijevo koje se godinama vuklo kroz blato i krhotine u misijama gašenja požara. Tragovi upotrebe i pojedinačni probni pečati čine svaku pernicu održivim i jedinstvenim proizvodom sa svojom herojskom istorijom.

   Detalji
   – Jedinstveni rabljeni izgled
   – Perivi
   – Zatvaranje : patent zatvarač


    

   Specifikacije:

   Dimenzije 21 x 6,5Ø cm
   Zapremina 20,4 cm3
   Težina 160 g
   SKU: 28fb72905eae Category:
   Close
   Kategorije
   Close My Cart
   Close Recently Viewed
   Close
   Close
   Categories