BURNSHIELD DEVIL 40 x 60 CM

Sterilni zavoji za opekotine Burnshield dostupni su u različitim veličinama i oblicima i dizajnirani su za trenutnu njegu opekotina. Oblozi za opekotine hlade, dezinfikuju i štite ranu od spoljašnjih uticaja. Odmah ublažavaju bol.

 • BURNSHIELD DEVIL 40 x 60 CM

  Request a Call Back

  •  Ask a Question

   BURNSHIELD DEVIL 40 x 60 CM

   Ask a Question

     ... people are viewing this right now

     Share

   Opis

   Burnshield oblog za opekotine hladi zahvaćeno područje kože, sprječava isušivanje kože i ubrzava zacjeljivanje opekotina. Trenutni učinak i jednostavan za korištenje: ručno otvaranje omota omogućava brz pristup omotu koji se nakon otvaranja lako postavlja na zahvaćeno područje kože.

   Burnshield obloge za opekotine impregnirane su posebnim hidrogelom koji hladi opekotinu , dezinficira je i štiti od vanjskih utjecaja.

   Zavoj se savršeno prilagođava rani i potpuno je prekriva te tako djeluje kao prirodna zaštita.

   Svi Burnshield zavoji za opekotine smanjuju mogućnost nastanka ožiljaka , bezbedni su za upotrebu kod dece i nisu toksični za okolinu.

   Oblozi za opekotine su dostupni i kao maske za lice koje se savršeno prilagođavaju licu, imaju otvore za nos i usta i obezbeđuju potpuno pokrivanje rana na licu . Oblozi za maske za lice natopljeni su hidrogelom koji hladi zahvaćeno područje, trenutno ublažava bol i smanjuje mogućnost nastanka ožiljaka. Brzo ručno otvaranje i laka upotreba maski za lice pružaju najbržu prvu pomoć za opekotine na licu.

   Obilježja:
   – gel nije ljepljiv i ne lijepi se za ranu
   – prirodno antibakterijski
   – netoksičan
   – siguran za upotrebu kod djece
   – Burnshield hidrogel se sastoji od 96% vode, 1% ulja čajevca i 3% gel emulzije. Jedinstveni sastav gela hladi ranu, dezinfikuje je, odmah ublažava bol i smanjuje posledice opekotina.


    

   Specifikacije:

   Dimenzije 40 x 60 cm< /td>
   Težina 600 g
   SKU: 811a33794346 Category:
   Close
   Kategorije
   Close My Cart
   Close Recently Viewed
   Close
   Close
   Categories